Een compleet overzicht van alle kerstactiviteiten in kerkelijk Huizen.

Welkom op Kerstinhuizen.nl – een initiatief van kerkeninhuizen.nl en gedragen door Huizen Ontmoet Interkerkelijk (HOI). Een groep bestaande uit vertegenwoordigers van de kerkgemeenten in Huizen die verbinding zoeken in kerkelijke activiteiten.

Op deze website ontdek je alle kerstactiviteiten die worden georganiseerd in de kerken in Huizen. Door op de naam van de kerk te klikken navigeer je naar de website van die gemeente. Als er vragen zijn na het bekijken van deze website kan je deze stellen door middel van een mail te sturen naar kerkeninhuizen@gmail.com.


Uitgelicht

Kerst rondom en in de Oude Kerk

Wandel op 23 december 2023 door een prachtige kerstbeleving rondom en in de Oude Kerk op de Kerkstraat 1. Meer dan 5 kerken in Huizen slaan de handen in één om tussen 11.00 – 20.00 een kerstbeleving te organiseren. Er zullen kraampjes staan met o.a. lekker eten en drinken, er zal live-muziek gespeeld worden met uiteraard de bekende kerstliederen en er zal voor de kinderen een knutsel- en voorleeshoek opgezet worden. Dit is nog maar een kleine greep van activiteiten die deze kerstbeleving compleet maken. De beleving is gratis toegankelijk en er zal een mogelijkheid zijn tot een vrijwillige bijdrage.

Door middel van deze kerstbeleving willen wij ook de niet-gelovigen bereiken in Huizen. Om via deze manier de samenwerken en eenheid tussen de kerken te laten zien én om de prachtige boodschap van het evangelie te delen met eenieder die ervoor openstaat.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Hier een compleet overzicht van de activiteiten en erediensten in Hervormd Huizen. Klik op de naam van de kerk om de informatie uit te klappen.

 • GOED NIEUWS VAN LICHT EN VREDE,
  24 december, 22.00 uur
  Kerstnachtdienst waarin we samen kerstliederen zingen en luisteren naar het kerstverhaal in verschillende talen. Na afl oop ontmoeting met warme chocomel en kerstbrood.

  KERSTDIENST
  25 december, 9.30 uur

  KERSTVIERING ZONDAGSSCHOOL
  26 december, 10.00 uur

  OPEN MEENTKERK
  27 t/m 30 december, 15.00-17.00 uur
  Ruimte voor ontmoeting, een moment van rust en gelegenheid een kaarsje te branden.

 • KERST IN STAD EN LANDE
  24 december, 19.00-20.00 uur
  Kerstnachtdienst voor jong en oud met kinderkoor, samen met de CGK Huizen met als thema ‘Samen’. Na afloop ruimte voor ontmoeting met glühwein, chocomel, kerstbrood en voor de kinderen marshmallows roosteren in de tuin van de Zenderkerk.

  KERSTDIENST 25 december, 9.30 uur

 • A TASTE OF CHRISTMAS
  24 december, 21.00 uur Samen zijn op het plein voor de Vituskerk

  ONTMOETINGSDIENST
  EERSTE KERSTDAG
  25 december, 10.30 uur

 • KERSTDIENST VOOR IEDEREEN
  25 december, 9.30 uur
  Na afloop ontmoeting met koffie, thee, fris en een kersttraktatie

 • ADVENTSSAMENZANG
  16 december, 19.45 uur Met als thema ‘Verlangend uitzien’.

  KERST IN HUIZEN
  23 december, dagprogramma vanaf 11.00 uur.
  In en rond de oudste kerk van Huizen verschillende activiteiten en optredens, gezamenlijk georganiseerd door de verschillende kerken van Huizen, met afsluitend lichtjestocht voor kinderen en hun (groot)ouders. Voor programma zie www.kerstinhuizen.nl

  EREDIENSTEN KERSTDAGEN
  25 december, 9.30 en 18.30 uur 26 december, 9.30 uur